Våra Öl

Här hittar ni våra öl som vi har lanserat kommersiellt. 

 
Svinbådan Lager systemet.jpg

Svinbådan Lager

En Böhmisk (Tjeckisk) lager med toner av knäckebröd, aprikos, örter och pomerans. Det är en lager med smak.

Lemon Ginger systembolaget.jpg

Lemon & Ginger Flavored Lager

En var sommarkväll eller varför inte till sushi och annan asiatisk mat. Vår Lemon & Ginger är en lager som vi har smaksatt med färskriven ingefära, citron juice och skal. Den har smak av grillad citron, ingefära med en viss restsötma.

Ellas IPA systemboalget.jpg

Ella's IPA

Ella's IPA, vår testvinnare i tidningen Hallå! April 2018. EN IPA som domineras av den Australienska humlen Ella. Detta är en IPA som har inslag av passionsfrukt, aprikos sockerkaka, nektarin och apelsin. En IPA som passar i goda vänners lag eller bara i hängmattan.

Fortets IPA systembolaget.jpg

Fortets IPA

Fortets IPA har fått namnet från en gammal försvarsbunker i Albin Hanssons försvarslinje. Fortet var placerat mitt i byn och blev en naturlig samlingplats och positionsangivelse för invånarna i Viken. Nu finns inte fortet kvar längre men minnet lever vidare.

Fortets IPA har en blommigare ton med inslag av aprikos och pomerans, en IPA som går mer åt engelskt håll som du kan dricka flera av.

3,5r2.jpg

Lager 3,5%

En tre och en halva. Traditionell lager smak men med det lilla extra, en beska som ligger kvar lite längre vilket gör den till en utmärkt alternativ när man bara vill ha en öl.

Bryggkalender