Succe’ på Malmö öl och whisky

Så var årets Öl och whisky mässa i malmö till ända och vi kan inte annat än säga att det blev succe i år igen. Intresset för microbryggerier fortsätter att öka vilket syntes och hördes. Våra öl mottogs med stor entusiasm och pilsnern introducerades på marknaden med mycket beröm. Lansering på Systembolaget sker 1 april för er som inte hade möjlighet att testa den i Malmö.

Nästa event är Per i Viken Extravaganza den 26:e och 27:e April. Då ska vi lansera vår nästa sort.

Tack till alla fantastiska kolleger i branchen för många roliga och intressanta diskussioner.

Julklappsidé

fullsizeoutput_29a2.jpeg

Julklappsidé

Vet ni inte vad ni ska ge bort i julklapp?

Varför inte en Öl och ost provning hos oss på Viken Bryggeri.

Vi kommer att arrangera provningar med start efter trettonhelgen där man får en inblick i tillverkningen av öl. Vi provar våra olika sorters öl i kombination med ost och charkuterier.

Priset för detta är 250 kronor per person.

Vi försöker sätta ihop grupper så att vi blir minst fyra och max tio personer.

Vill ni köpa en provning så går det bra att komma till bryggeriet på Stenstodsgränd 1 på Onsdag 12/12 från kl 17:00 eller skicka ett sms till 0702196448 så kommer vi överens om en tid. Ni kan också titta i vår bryggkalender, där står det om vi brygger eller tappar upp.

Vi tar kort, kontanter och Swish

Hej hopp från oss på ert lokala Bryggeri.

Årets sista Isskeppets Vinter Ale 2018

Hej på er!

Nu släpper vi årets sista julöl, Isskeppets Vinter Ale 2018 från Viken Bryggeri. Vi har bara 216 flaskor kvar i skrivande stund. Ni kan beställa den via beställningssortimentet med leverans till Helsingborg (inkl Väla) eller Höganäs, minsta ordervolym är 6-flaskor med start i morgon 12/12 kl:10:00.

Tänk på att det är en leveranstid på ölet till Systembolaget och ytterligare en dag efter att vi har levererat innan ni kan hämta ut den så beställ i tid om ni vill ha den till jul.

Under våren kommer vi även att släppa lite nya ölsorter, men det berättar vi om då.

fullsizeoutput_299e.jpeg

Hösten är här

Hej, nu när hösten är här, mörkret sänker sig sakteliga över vårt vackra land så är det desto större anledning att krypa ut ur stugorna och umgås med vänner, bekanta och släkt.

En god middag, en fotbollsmatch på tv, grabb eller tjejhäng eller när man vill sitta själv och bara njuta av en god öl. Då vill vi slå ett slag för vår lokalt småskaligt producerade öl.

Ta gärna en tur till Systembolaget i Höganäs och prova våra bidrag till Kullabygdens mat och dryckeskultur. Där hittar ni Ella, Fortet, Svinbådan och Lemon & Ginger.

Ni vet väl att ni även kan beställa våra öl via Systembolagets beställningssortiment. Klicka bara på länken så kommer ni rätt.Viken bryggeri

Till vintern kommer vår nya julöl med toner av frukt och välbalanserad sötma att släppas via privatimporten. Vi kommer endast att brygga 300 liter så först till kvarn gäller.

Trevlig höst önskar vi er alla.

fullsizeoutput_1e70.jpeg